Gelukkig hebben we de foto’s

17 juni 2022 22:13

Met een onwerkelijk gevoel van weemoed bekijk de mooie foto's die van de TourduALS 2022 voorbij komen. Soms voel ik weer een brok in mijn keel en ik veeg een traan weg want weer ben ik geraakt.

De jubileum editie van TourduALS werd mijn eerste Tour als vrijwilliger en ook mijn ontmoeting met de Kale Berg. Het werd een mooie week met veel mooie ontmoetingen en onuitwisbare indrukken.

Het fietsen in de omgeving van Malaucene en richting de Mont Ventoux was behalve indrukwekkend en mooi ook heel zwaar. Met ontzag en respect heb ik deelnemers en vrijwilligers van de TourduALS mogen meemaken. Zoveel passie en warmte. Zoveel gezelligheid en heel veel 'zonnebril momenten'. De zonnebril die de tranen en emotie even verbergen want een week TourduALS raakt en is met recht een 'life-changing' evenement.

Eenmaal weer thuis valt op dat mijn eigen motivatie en passie om me in te zetten voor een oplossing tegen ALS zoveel groter en intenser is geworden.
Dit betekent concreet dat ik doorga met ALS acties en doorga met fietsen in de strijd tegen ALS. Net zolang als nodig is en totdat actie niet meer nodig is.

En Kale Berg: ik kom weer terug in de strijd tegen ALS.