Omloop van Zandvoort

Omloop van Zandvoort

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 100

Doe mee met de Omloop van Zandvoort en fiets samen met 3.500 fietsers dé openingsklassieker. Wil jij jouw bandensporen op het nieuwe Formule 1-circuit van Zandvoort zetten en de prachtige duinen en bloembollenstreek rond Lisse ontdekken? De inschrijving voor de Omloop van Zandvoort is nu geopend!

https://www.omloopvanzandvoort.nl/

Je start vanuit de pitstraat met een volle ronde van 4 km over CM.com Circuit Zandvoort. Met deze tijdrit is je seizoen echt begonnen! Een mooi doel om jouw sportieve seizoen mee af te trappen. De routes gaan daarna verder in zuidelijke richting, door de bollenstreek en het trainingsgebied van vedette Joop Zoetemelk. Fiets jij de 45 km, 85 km of 120 km?

Je kunt kiezen tussen afstanden van 45, 85 of 120 km.

Stichting ALS

De Omloop van Zandvoort zet zich graag in voor een goed doel. Het goede doel van de Omloop van Zandvoort 2022 is Stichting ALS Nederland. Het doel van Stichting ALS is het financieren van onderzoek naar de oorzaken en behandeling van ALS, PSMA en PLS. Het financieren van projecten die de kwaliteit van zorg en leven van patienten en hun naasten verbeteren maar ook voor het vergroten van naamsbekendheid van de ziekte ALS om zo meer steun en begrip te creeren. Deze stichting gelooft dat als we onze krachten bundelen genezing mogelijk moet zijn!

Tijdens jouw inschrijving kun je een vrijwillige bijdrage doen of doneer direct via deze pagina! 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer