Team GAZ Epse

De Walter Reukers Ride

Opgehaald

3.905
156% bereikt van het totaalbedrag € 2.500

 A.L.S. de wereld uit helpen, zo snel mogelijk....

Daarom gaan we "team Gaz Epse" 28 augustus 2021 weer fietsen ( op de MTB.....:) van Epse (Gld) naar Edam (NH), de woonplaats van Walter Reukers (mijn zwager) die helaas op 28 augustus 2020 is overleden aan A.L.S.

De deelnemers die meerijden laten zich uiteraard sponsoren. De opbrengst zal hopenlijk een bijdrage leveren op weg naar een oplossing voor deze vreselijke ziekte......

16 Mei 2020 hebben we de Walter Reukers Ride voor de 1e keer gereden, Walter was erbij ! hij vond het geweldig, hij had het er bijna elke dag over hoe geweldig hij het vond dat er speciaal voor hem gefietst ging worden. Ondersteunt door familie die onderweg voor eten en drinken zorgden werd het een bijzondere tocht, met als afsluiting een geweldige ontvangst door Walter, familie en vrienden.

Ondanks de Corona pandemie hebben we er toch een geweldige dag van gemaakt voor Walter. We hebben hem beloofd er een jaarlijkse fiets tocht van te maken en uiteraard gaan we dat doen....dus 28 Augustus 2021 de 2e editie met hopenlijk een mooie groep fietsers en een mooi eindbedrag.

De Walter Reukers Ride gaat een blijvertje worden....

De 2e Editie is ook weer voor jou Walter,....en  Ellen, Julia en Sam.